Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Slanina Cruda In Saramura La Borcan

Slanina Cruda In Saramura La Borcan

Conserve si muraturi, conserve sarate 150 g sare grunjoasa o capatana muraturi (pentru un borcan de 1l) 700g gogonele, de marime medie 1 capatana usturoi 2 morcovi 1/2. Sunca de porc la saramura pentru iarna reteta slanina la saramura.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

La cuptor sa se incalzeasca, borcanele trebuie sa se incalzeasca odata. Toate bucatile se agata de un drug in curent de aer uscat pentru. Infasurati fiecare bucata de slanina in hartie de copt sau folie.

Slanina Fiarta Cu Usturoi Si Boia Diva In Bucatarie
vizitati articolul complet aici : https://divainbucatarie.ro/2016/12/07/slanina-fiarta-cu-usturoi-si-boia/
Puneți o farfurie răsturnată peste slănină, ca să nu se ridice la suprafață și să fie acoperită complet cu saramură. Carne la cuptor in borcan ( cea mai buna carnita facut). Se asaza deasupra feliile de slanina ramasa.

Un borcan de 3 l cu apă).

Reteta slanina la saramura din carte de bucate, conserve si muraturi. Apoi se adauga sarea, piperul, cimbrul, foile de dafin si usturoiul pisat. Și, dacă o fi târziu anul acesta, atunci cu siguranță că o să prindă bine anul viitor.

Se pregateste vasul (borcanul) unde o sa se tina sunca la saramura pentru iarna, se asaza usturoi pe fundul vasului, se asaza bucatile de sunca cat mai bine, printre. Umple apoi borcanele cu apa, pentru a masura care este cantitatea de zeama necesara. Sunt convinsa , si stiu rezultatul si gustul fiecarei retete pe care o expun.

Jumări și Untură De Porc Făcute In Casă Rețetă Simplă Laura Laurențiu
vizitati articolul complet aici : https://www.lauralaurentiu.ro/retete-culinare/cuina-banateana/jumari-si-untura-de-porc-facute-in-casa-reteta-simpla-pas-cu-pas.html
Se ia slanina cruda proaspata cat mai groasa, taiata in fasii inguste si lungi. Ingrediente necesare pentru slanina murata la borcan: Sunca de porc la saramura pentru iarna reteta slanina la saramura.

Fierbeți saramura, iar peste 1 minută turnați lichidul fierbinte peste acoperiți cu o greutate ( de ex:

Umple apoi borcanele cu apa, pentru a masura care este cantitatea de zeama necesara. Posted by alin marinescu on monday, january 4, 2016 under: Reteta slanina la saramura din carte de bucate, conserve si muraturi.

Dacă slănina este moale, lăsați saramura să se răcească puțin (până la 50°c) înainte de a o turna peste ea. Fiecare bucata de slanina se strapunge la un capat, iar in gaura formata se introduce o sfiara curata. Se amesteca bine 2 linguri de grasime topita cu albusuri de la 2 oua crude, 100 g pasta din.

Slănină Murată La Borcan O Rețetă Veche Primită De La Bunica Mea
vizitati articolul complet aici : https://suntgospodina.net/slanina-murata-la-borcan-o-reteta-veche-primita-de-la-bunica-mea/
Doresc sa accentuez un lucru , nu caut retete prin alta parte si le expun , decat acele , care au fost preparate de mine ani de zile. La gemuri cateodata dadeam borcanele si capacele la cuptor inainte. Umple apoi borcanele cu apa, pentru a masura care este cantitatea de zeama necesara.

Se asaza deasupra feliile de slanina ramasa.

Apoi punem borcanul la frigider pentru inca 2 zile. Infasurati fiecare bucata de slanina in hartie de copt sau folie. Se amesteca bine 2 linguri de grasime topita cu albusuri de la 2 oua crude, 100 g pasta din.

Post a Comment for "Slanina Cruda In Saramura La Borcan"