Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Prognoza Meteo Februarie 2019

Prognoza Meteo Februarie 2019. Cer variabil fără precipitații în toată țara. Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Prognoza meteo pentru luna februarie. Descoperiți prognoza meteo în luna februarie 2021 pentru a vă pregăti pentru călătoria dvs. Acestea vor fi mixte și vor cădea în nordul și centrul republicii.

By madalina mihaltianu on january 22, 2008. Flavia mihăşan, frumoasa vecină de la „neatza cu răzvan şi dani, ne aduce cele mai bune vești meteo. Nu scăpăm de lapoviţă şi ninsoare. La briceni și soroca meteorologii au prognozat trei grade celsius, iar la bălți cu un grade mai mult. La ce ne putem astepta pentru luna februarie?

Prognoza Meteo 28 Februarie
Prognoza Meteo 28 Februarie Source from : https://ziare.com/articole/prognoza+meteo+28+februarie
Meteorologii prognozează înghețuri pentru acest weekend în nordul țării. Publicat pe 13.02.2019 la 11:28 actualizat pe 13.02.2019 la 11:37. Cer variabil fără precipitații în toată țara. Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. La briceni și soroca meteorologii au prognozat trei grade celsius, iar la bălți cu un grade mai mult.

Există o marjă de eroare și aceste previziuni trebuie considerate doar ca informații generale.

Cel putin pentru inceput, prognoza pentru prima saptamana a lunii anunta o vreme 'uda' mai degraba, cu ceva soare si restul nori la orizont si cu temperaturi destul de ridicate. Există o marjă de eroare și aceste previziuni trebuie considerate doar ca informații generale. Prognoza meteo pentru luna februarie. Cele mai severe zile de iarnă urmează după data de 4 februarie 2020. Meteorologii anunță pentru duminică, 10 februarie, cer variabil și maxime termice de până la 6 grade celsius.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Meteorologii anunţă că, începân de miercuri seară şi până joi dimineaţă, în nouă judeţe din ţară, inclusiv în prahova, vremea se va înrăutăţi. Cele mai severe zile de iarnă urmează după data de 4 februarie 2020. Prognoza meteo pentru luna februarie. Cer variabil fără precipitații în toată țara.

Meteo 28 Februarie 2019 Vreme Anormală In Ultima Zi De Iarnă
Meteo 28 Februarie 2019 Vreme Anormală In Ultima Zi De Iarnă Source from : https://www.cancan.ro/meteo-28-februarie-2019-vreme-anormala-in-ultima-zi-de-iarna-19943912
La orhei se aşteaptă cinci grade. Nu scăpăm de lapoviţă şi ninsoare. Luni, 25 februarie, vremea se încălzește faţã de intervalul anterior şi va fi predominant frumoasã. Flavia mihăşan, frumoasa vecină de la „neatza cu răzvan şi dani, ne aduce cele mai bune vești meteo. Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru luna februarie.

Flavia mihăşan, frumoasa vecină de la „neatza cu răzvan şi dani, ne aduce cele mai bune vești meteo. Există o marjă de eroare și aceste previziuni trebuie considerate doar ca informații generale. Un val de aer polar va cuprinde toată ţara. Meteorologii anunță pentru duminică, 10 februarie, cer variabil și maxime termice de până la 6 grade celsius. Cer variabil fără precipitații în toată țara.

Există o marjă de eroare și aceste previziuni trebuie considerate doar ca informații generale. Schimbări drastice de temperaturi în următoarea perioadă. Vremea se răcește și în restul regiunilor. Descoperiți prognoza meteo în luna februarie 2021 pentru a vă pregăti pentru călătoria dvs. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Prognoza Meteo Luni 11 Februarie Vremea Rea Se Intoarce In Toata Tara
Prognoza Meteo Luni 11 Februarie Vremea Rea Se Intoarce In Toata Tara Source from : https://www.wall-street.ro/articol/Social/238622/prognoza-meteo-luni-11-februarie-vremea-rea-se-intoarce-in-toata-tara-in-bucuresti-va-ninge.html
Meteorologii anunță pentru duminică, 10 februarie, cer variabil și maxime termice de până la 6 grade celsius. La orhei se aşteaptă cinci grade. Luni, 25 februarie, vremea se încălzește faţã de intervalul anterior şi va fi predominant frumoasã. Meteorologii anunţă că, începân de miercuri seară şi până joi dimineaţă, în nouă judeţe din ţară, inclusiv în prahova, vremea se va înrăutăţi. Ziua de marți marchează începutul unei răciri accentuate a vremii, vântul și precipitațiile cuprinzând toată țara.

Meteorologii anunță pentru duminică, 10 februarie, cer variabil și maxime termice de până la 6 grade celsius.

Ziua de marți marchează începutul unei răciri accentuate a vremii, vântul și precipitațiile cuprinzând toată țara. Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Avem 6 stiri despre prognoza meteo februarie. Flavia mihăşan, frumoasa vecină de la „neatza cu răzvan şi dani, ne aduce cele mai bune vești meteo. Meteorologii anunță pentru duminică, 10 februarie, cer variabil și maxime termice de până la 6 grade celsius.

Post a Comment for "Prognoza Meteo Februarie 2019"