Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Casa De Vanzare Pantelimon

Casa De Vanzare Pantelimon. Casa nou construita in orasul pantelimon, zona de nord. Vanzare casa in stil mediteranean p+1, situata in pantelimon, teren 450 mp, living, zona dining, bucatarie, centrala, 3 dormitoare, 2 terase(una inchisa), 3 grupuri sanitare. Casa de vanzare 4 camere, 110 mp oras pantelimon est, pantelimon 105.000 eur fa o oferta adauga in favorite. Casa parter + pod mansardabil. Cu titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Living, bucatarie, hol, 4 dormitoare, plus diverse anexe. Pantelimon case de vânzare, pantelimon, bucuresti, romania. 52 oferte de case vile de vanzare in pantelimon au fost gasite. Varianta cu placa de beton intre cele doua nivele mai inseamna un plus de 12.500 euro. 637 likes · 4 talking about this.

Case De Vanzare In Pantelimon Bucuresti Ilfov Imobiliare Re Max
Case De Vanzare In Pantelimon Bucuresti Ilfov Imobiliare Re Max Source from : https://www.remax.ro/vanzare/case/bucuresti-ilfov/pantelimon
Amprenta la sol este de 93 mp, iar suprafata terenului este de 238 mp. Constructia se desfasoara pe o suprafata utila de aproximativ 83 mp. Casa de vînzare ilfov pantelimon 2 camere baie bucătărie hol casă este din 1965 este construita din cărămidă bolțar becea. 52 oferte de case vile de vanzare in pantelimon au fost gasite. Tren cu casa este de 200m din care 65 este casa.in curte se află o casă mică foișor puț garaj grătar preț este de 54500 euro.

Vanzare casa 3 camere central pantelimon 85.000 € descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator.

Constructia se desfasoara pe o suprafata utila de aproximativ 83 mp. Propunem spre vanzare o casa situata in zona pantelimon, ilfov, la 10 minute distanta de metrou si parc pantelimon. Casa de vanzare este in faza de proiect si vom demara constructia in momentul identificarii unui cumparator. Mai multe fotografii la cerere Pe titirez.ro gasesti anunturi de vanzare pentru case/vile in pantelimon.pentru cautarea de case/vile, te ajuta titirez.

52 oferte de case vile de vanzare in pantelimon au fost gasite. 5+ camere • 185 m² • 2008 Pantelimon atentie casa se află în construcție Amprenta la sol este de 93 mp, iar suprafata terenului este de 238 mp. Imaginile interioare sunt de la alta casa, identica, finalizata si predata.

Dezactivate Casa De Vanzare Pantelimon Ilfov Pantelimon Olx Ro
Dezactivate Casa De Vanzare Pantelimon Ilfov Pantelimon Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/oferta/casa-de-vanzare-pantelimon-IDecF57.html
Casa de vanzare in bucuresti. 52 oferte de case vile de vanzare in pantelimon au fost gasite. Constructia se desfasoara pe o suprafata utila de aproximativ 83 mp. Terenul imobilului insumeaza 360 mp avand o deschidere de 12,70 mp cu o lungime de 28 mp. Casa vanzare oras pantelimon situata pe str egretei, parter cu pod mansardabil, constructie ytong 2021 pe cadre de teton armat.

Imaginile interioare sunt de la alta casa, identica, finalizata si predata.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din pantelimon consulta lista de rezultate de aici. Amprenta la sol este de 93 mp, iar suprafata terenului este de 238 mp. Living, bucatarie, hol, 4 dormitoare, plus diverse anexe. Varianta cu placa de beton intre cele doua nivele mai inseamna un plus de 12.500 euro. Propunem spre vanzare o casa situata in zona pantelimon, ilfov, la 10 minute distanta de metrou si parc pantelimon.

Propunem spre vanzare o casa situata in zona pantelimon, ilfov, la 10 minute distanta de metrou si parc pantelimon. Profita de preturile avantajoase in pantelimon in centru sau spre periferie. Amprenta la sol este de 93 mp, iar suprafata terenului este de 238 mp. Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din pantelimon consulta lista de rezultate de aici. Casa vanzare oras pantelimon situata pe str egretei, parter cu pod mansardabil, constructie ytong 2021 pe cadre de teton armat.

Case De Vanzare In Pantelimon Bucuresti 56 Anunturi
Case De Vanzare In Pantelimon Bucuresti 56 Anunturi Source from : https://www.imoradar24.ro/case-de-vanzare/bucuresti/pantelimon
Amprenta la sol este de 93 mp, iar suprafata terenului este de 238 mp. Casa de vanzare în pantelimon olx.ro. Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia, daca vrei sa iti cumperi casa. Profita de preturile avantajoase in pantelimon in centru sau spre periferie. Vanzare casa 3 camere central pantelimon 85.000 € descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator.

Constructia se desfasoara pe o suprafata utila de aproximativ 83 mp.

Casa de vanzare in bucuresti. 637 likes · 4 talking about this. Amprenta la sol este de 93 mp, iar suprafata terenului este de 238 mp. Vanzare casa in stil mediteranean p+1, situata in pantelimon, teren 450 mp, living, zona dining, bucatarie, centrala, 3 dormitoare, 2 terase(una inchisa), 3 grupuri sanitare. Varianta cu placa de beton intre cele doua nivele mai inseamna un plus de 12.500 euro.

Post a Comment for "Casa De Vanzare Pantelimon"